Dårligt indeklima – hvad er det?

Indeklima er en vigtig faktor at være opmærksom på – både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi opholder os alle rigtig meget indendørs i løbet af vores levetid, og dermed er det helt grundlæggende, at vi trives i indeklimaet.

Kvaliteten af indeklimaet vil påvirke din og dine medarbejderes sundhed – enten positivt eller negativt. Eurofins Miljø Luft giver dig muligheden for at analysere og afhjælpe de eventuelle problemer, der kan opstå i et dårligt indeklima, så du kan opnå et godt og sundt klima på arbejdspladsen.

Når vi snakker om dårligt indeklima, handler det ikke kun om god udluftning. De forskellige faktorer, der påvirker det er for eksempel:

  • Luft
  • Fugt
  • Varme
  • Lys
  • Røg
  • Støj

I flere tilfælde kan der hurtigt reguleres på nogle af disse forhold, og du har generelt altid en indflydelse på at afhjælpe problemet i en grad. 

Det skal du være opmærksom på

Hvis du eller dine medarbejdere ofte døjer med små gener og søger en løsning på dette, er det måske ikke indeklimaet, du skænker den første tanke.

Et dårligt indeklima kan medføre mange små gener – og i værste tilfælde mere alvorlige sygdomme. Hvis du eller dine medarbejdere ofte døjer med hovedpine, irriterede øjne eller øget træthed, vil det helt sikkert være en god idé at undersøge indeklimaet nærmere. Du kan altid starte med at prøve at løse det selv ved at lufte bedre ud samt regulere på lys og støj, for i mange tilfælde vil det være nok til at gøre en forskel.

Hjælp til et godt og sundt indeklima

Indeklimaet på arbejdspladser er blevet et større fokusområde inden for de seneste år. Der er dog fortsat et stort behov for løbende at undersøge indeklimaet rundt omkring, og det er blandt andet, det vi kan tilbyde hos Eurofins Miljø Luft.

Vi kan foretage en måling og vurdering af jeres indeklima og komme med løsninger til, hvordan det kan forbedres, så der overordnet bliver et bedre arbejdsmiljø. Eurofins Miljø Luft er en akkrediteret virksomhed med stor erfaring inden for en bred vifte af analyser. Vi er en del af verdens største og mest førende laboratorievirksomhed indenfor miljø, pharma, fødevarer og forbrugerprodukter. Vores viden og ekspertise kan hjælpe dig med at tage hånd om indeklimaet og skabe et godt arbejdsmiljø.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os herunder:

Kristina Hansen

Kunderådgiver

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close