Et godt arbejdsmiljø – hvordan opnår vi det?

Vi bruger meget tid på vores arbejdsplads i hverdagen, og det er selvfølgelig bedst for alle, hvis du og dine medarbejdere trives i arbejdsmiljøet – både psykisk og fysisk. Arbejdsmiljøet er en vigtighed, og noget der bliver fokuseret meget på i diverse danske virksomheder. Det er både fordi, at Arbejdstilsynet holder øje og foretager besøg, for at tjekke at alt er, som det skal være – men samtidig er det også i virksomhedens egen bedste interesse.

Et sikkert og sundt arbejdsmiljø bidrager nemlig til dine medarbejderes motivation og engagement, hvilket i sidste ende vil have stor betydning for virksomhedens resultater.

Hvad er et godt arbejdsmiljø?

Når vi kigger på arbejdsmiljøet helt generelt, omfatter det både den fysiske og psykiske del af det. Det er meget individuelt, hvad man opfatter som et godt arbejdsmiljø – alligevel vil der nok være flere omstændigheder, som de fleste medarbejdere vil opfatte som positive.

Et godt arbejdsmiljø indebærer et sundt indeklima, hvor der bliver foretaget god udluftning hver dag. Derudover er det vigtigt, at der er den rette belysning, og at du ikke bliver forstyrret af for mange høje lyde. For sikkerhedens skyld skal diverse elinstallationer være korrekte, så alle medarbejderes job kan udføres uden risiko. Et godt arbejdsmiljø omfatter også omgivelserne, og derfor skal indretningen af kontoret heller ikke nedprioriteres. Det kan sagtens indebære de rette farver og møbler i rummene, så øjnene ikke bliver forstyrrede undervejs i arbejdet.

Få hjælp til et sikkert og sundt arbejdsmiljø

Eurofins Miljø Luft er en akkrediteret virksomhed med mange års erfaring i bagagen. Vi er en del af verdens største laboratorie, og kan foretage en lang række forskellige analyser.

Hos Eurofins Miljø Luft kan vi blandt andet hjælpe din virksomhed med at få et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Det kan vi gøre ved at foretage en lang række forskellige undersøgelser:

  • Analyser af luftprøver
  • Kontrol af tekniske installationer
  • Sikkerhed ved omgang med kemikalier
  • Arbejdspladsvurdering
  • Brug og test af personlige værnemidler

Ved hjælp af disse målinger, kan vi tydeliggøre årsager, så I kan få de mest velegnede løsninger. Det er slet ikke sikkert, at din virksomhed har behov for at få analyseret alle disse faktorer. Vi kan i fællesskab finde ud af, hvilke specifikke undersøgelser I har brug for.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os herunder:

Kristina Hansen

Kunderådgiver

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close