Indeklima på arbejdspladsen

Vi bruger alle mange timer i hverdagen på at opholde os på arbejdspladsen, og derfor er det ekstra vigtigt, at det er et rart sted at være for alle medarbejdere. Dine medarbejderes trivsel kan i høj grad blive påvirket af indeklimaet, og et dårligt indeklima kan medføre mange sundhedsmæssige gener, som kan påvirke arbejdsgangen negativt.

Eurofins Miljø Luft er eksperter inden for området, og vil meget gerne hjælpe med at bidrage til et godt og sundt indeklima.

Indeklimaet – hvad påvirker det?

De fleste tænker måske, at indeklimaet udelukkende handler om temperaturer og udluftning i rummet, men faktisk er der mange flere faktorer, der spiller ind. Indeklimaet omfatter nemlig alle de miljøfaktorer, der kan påvirke os, når vi opholder os indendørs:

  • Temperatur
  • Luft
  • Fugtighed
  • Lys
  • Røg
  • Støj

Alle disse faktorer kan du selvfølgelig selv regulere på og gøre noget ved, så det kan bidrage til et bedre indeklima på arbejdspladsen. Det er dog ikke altid, at indeklimaet bare lige kan afhjælpes ved at åbne et vindue eller skrue ned for lysstyrken i lokalet, og det er her Eurofins Miljø Luft kan være behjælpelig. 

Hvordan kan du sikre et godt indeklima på arbejdspladsen?

Et godt indeklima på arbejdspladsen er det første, du skal stræbe efter, hvis du eller nogle af dine medarbejdere ofte lider af små gener som hovedpine, ekstra træthed eller irriterede øjne.

Hos Eurofins Miljø Luft vil vi hjælpe dig med at tage hånd om indeklimaet, så du og dine medarbejdere får nogle bedre forudsætninger for at være på arbejdspladsen hver dag. Vi sørger for at holde vores viden og ekspertise ved lige, så vi altid har de nyeste og mest aktuelle informationer til et godt og sundt indeklima.

Når vi skal undersøge indeklimaet på din arbejdsplads, foretager vi forskellige analyser og undersøgelser, som kan fremhæve de nødvendige fokusområder. Hvis I døjer meget med støj, kan vi for eksempel foretage forskellige støjmålinger, som kan give os alle de rette oplysninger. Hvis støjniveauet er for højt, tilbyder vi rådgivning om, hvordan en eventuel støjdæmpning kan udføres, så niveauet på din arbejdsplads opfylder de givne krav.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os herunder:

Kristina Hansen

Kunderådgiver

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close