Vi udfører lydmålinger i industrien

En byggeplads, en nyistandsat bygning eller en arbejdsplads, der er blevet overtaget af nogle nye ejere eller lejere, kan alle have brug for en måling af lyden. Lyd er nemlig ikke blot lyd. Det kan ikke undgås, at både maskiner, mennesker og andre ting laver lyde, men når lyde bliver høje nok, eller der er nok af dem, udgør de støj og kan risikere at have en negativ effekt på arbejderne, beboerne eller medarbejderne.

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om bygningen overholder kravene til mindskning af støj.

Vi laver lydmålinger i både nye og gamle bygninger

Uanset hvilket firma, du bruger til at få foretaget en lydmåling, så bør du sikre dig, at du har gjort hvad du kan for at forbedre chancen for, at støjniveauet ikke overstiger de tilladte værdier. Det er især væsentligt i forhold til nybyggeri, hvor der skal bo eller arbejde mange mennesker, men det er også vigtigt for private og mindre virksomheder samt både nye og gamle bygninger.

En eksisterende bygning kan eksempelvis forbedres ved at lave mere lydisolering ud mod vejen lige så vel som at trappe- og elevatorskakte kan optimeres, sådan at lyden ikke forplanter sig unødigt op gennem bygningen.

Din troværdige samarbejdspartner med velkalibreret udstyr

Vi kan hjælpe dig med at få lavet en lydmåling, da vi har det rigtige udstyr. Vores kvalitet bliver kontrolleret af DANAK som din garant for målinger med kvalitet. Det hjælper både os og jer, da der kommer en stor nøjagtighed i målingerne.

Vores nøjagtige udstyr kan måle på mange forskellige former af lyd og støj, og vi kan bl.a. tilbyde måling af lydisolation, efterklangstid, trinlydsdæmpning, inden- og udendørs trafikstøj samt støj fra installationer såsom emhætter, vaskemaskiner, elevatorer og maskineri.

Kontakt os for at høre mere om lydmåling

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at mindske støj. Støj er nemlig også en form for forurening, og det kan have negative konsekvenser for dem, der er i eller omkring bygningen. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vores seniorrådgiver inden for støj kan kontaktes på mobilnummer 22 74 65 16. Du kan også sende Per Andersen en e-mail eller bruge vores kontaktformular, som du finder under menupunktet Kontakt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os herunder:

Per Andersen

Seniorrådgiver

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close